Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mario García (PP): “És surrealista que després d’expulsar més de 3.000 empreses de Catalunya, ERC insisteixi en fer mal a la nostra economia”

El portaveu del PP de Salou afirma que “no és de rebut que ERC assenyali Best Hotels i demani la seva expulsió del Patronat de Turisme per qüestions identitàries”

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Salou, Mario García El portaveu del PP a l'Ajuntament de Salou, Mario García CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 17:11

Arran de les declaracions del Grup Municipal d’ERC de Salou en les que demana “l’expulsió de Best Hotels del Patronat Municipal de Turisme per haver traslladat la seu social de Salou a Màlaga”, Mario Garcia, portaveu del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Salou, ha afirmat que “és surrealista que després d’haver expulsat més de 3.000 empreses de Catalunya, ERC encara insisteixi en fer mal a la nostra economía, assenyalant una empresa tant important com Best Hotels”. I és que per Mario García, “Salou és un motor econòmic i turístic de la Costa Daurada i no deixarem que ERC ho espatlli amb polítiques identitàries fragmentadores”.

Així mateix, el portaveu del PP ha recordat que “des del Partit Popular de Salou sempre hem donat suport al turisme, el nostre gran motor econòmic, com ho demostra la moció aprovada el passat mes d’agost al ple municipal a proposta del nostre grup”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: