Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT reclama fer una zona verda en un descampat abandonat de La Granja

El grup de l'oposició recorda que la zona d'aquest barri tarragoní fa més de 20 anys que resta degradada

Descampat abandonat del barri tarragoní de La Granja Descampat abandonat del barri tarragoní de La Granja CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 18:47

La regidora del grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP) que dignifiqui el descampat abandonat ubicat al carrer Deltebre del barri de La Granja. “Es tracta d’un gran terreny situat entre l’Institut Torreforta i la carretera T-11 que fa més de vint anys que resta abandonat”, ha explicat Guzmán, que ha recordat que el govern municipal es va comprometre a crear-hi una zona verda. “Cal actuar al més aviat possible, el descampat s’està convertint en un pipican improvisat i ja s’hi han vist diversos toxicòmans”, ha manifestat.

Arranjar els locals veïnals perquè puguin acollir activitats

D’altra banda, des del grup de l'oposició també s’ha sol·licitat a l’equip de govern l’arranjament dels locals de l’Associació de Veïns de La Granja. “És lamentable que els veïns i veïnes no puguin dur a terme les activitats de l’entitat dirigides a joves i a adults a causa de les males condicions en què es troben els locals municipals que tenen cedits”, ha denunciat Guzmán.

 La regidora del PDeCAT assegura que el manteniment dels locals de l’entitat veïnal, ubicats al carrer Gran Canària, “és inexistent”. “Parlem de terres i parets desgastades, vidres, llums i cortines trencades, lavabos molt degradats, mobiliari vell....”, ha explicat Guzmán, que ha exigit la seva reparació.

Les actuacions al parc infantil, totalment insuficients

Des del Grup Municipal del PDeCAT també s’ha sol·licitat la millora integral del parc per a infants i joves ubicat al carrer Gran Canària de La Granja. “Fa molt de temps que reclamem dignificar aquest parc i les actuacions dutes a terme fins ara han resultat totalment insuficients”, ha assegurat Guzmán. “El parc continua sent molt poc atractiu, sense cap mena de zona verda, amb el terra de sorra i brut, els gronxadors i jocs infantils vells, amb una font que fa anys que no funciona i una pista de ciment poc útil i degradada.”, ha recordat la regidora del PDeCAT.

Publicitat