Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC del Morell vota a favor de la llibertat dels presos polítics i en contra del 155

La moció d'Units per Morell-AM (ERC) es va aprovar per unanimitat / ERC va demanar a l'alcalde Pere Guinovart (CiU) que trenqués el pacte amb el PSC si aquest no es manifestava en contra del 155 i a favor de la llibertat dels presos

Ajuntament del Morell Ajuntament del Morell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 16:18

L'Ajuntament del Morell va aprovar en el ple d'aquest dimecres, 10 de gener, una moció d'Units per Morell-AM (ERC) a favor de la llibertat dels presos polítics i en contra del 155 amb els vots a favor d'Units pel Morell-AM (4), CiU (4) i del PSC (2).

Aquesta proposta és fruit de la petició dels regidors d'Units pel Morell-AM que el mes passat, a través del portaveu Lluís Navarro, va demanar a l'alcalde Pere Guinovart (CiU) "que trenqués el pacte de govern amb el PSC, si els regidors socialistes Alberto Ortega i Eugenia Grau no es manifestaven de forma clara i pública en contra de l'aplicació de l'article 155 i a favor de demanar la llibertat de forma immediata dels presos polítics". Segons ERC, aquesta petició de trencament va anar acompanyada de la disposició d'Units pel Morell-AM de col·laborar i garantir la governabilitat de l'ajuntament, sense demanar res a canvi.

El portaveu d'Units pel Morell, Lluís Navarro, ha manifestat que "celebrem els vots a favor dels dos regidors del PSC del Morell en contra de l'aplicació del 155 i a favor de la llibertat dels presos polítics, esperant que el partit faci el mateix en l'àmbit nacional". Per la seva banda, Albert Roig, regidor d'Units pel Morell, ha expressat que "agraïm que els socialistes hagin votat a favor i no com en el ple del 25 d'octubre que hi havia dues mocions, una per demanar la llibertat dels Jordis i l'altre per aturar la suspensió de l'autonomia i els dos socialistes no es van presentar ni van excusar la seva absència".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: