Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple de Torredembarra tomba rebutjar les accions dels CDR

Un grup de persones amb banderes espanyoles i de Tabàrnia interrompen el ple amb crits i aplaudiments

Un grup de persones va mostrar banderes espanyoles i de Tabàrnia durant el plenari de Torredembarra Un grup de persones va mostrar banderes espanyoles i de Tabàrnia durant el plenari de Torredembarra ONA LA TORRE
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 21:17

El ple de Torredembarra va rebutjar dijous una moció del PP que demanava rebutjar els actes violents, en referència als Comitès de Defensa de la República (CDR), ja que només va rebre el suport de Ciutadans i del mateix PP. ERC, PDeCAT i Unió, l'ABG i la CUP hi van votar en contra i el PSC es va abstenir. 

El debat de la moció es va haver d’aturar pels crits i aplaudiment d'un grup d'una vintena de persones que va irrompre a la sala de plens amb banderes espanyoles i de Tabàrnia. Al ple també es van exhibir pancartes demanant la llibertat dels presos polítics, el que va generar un clima de confrontació amb els espanyolistes. 

Els grups independentistes van recordar els fets de l’1 d’octubre i van defensar les protestes pacífiques. Els socialistes van remarcar que "cal condemnar qualsevol tipus de violència, vingui d’on vingui". Una postura que va defensar el regidor Vale Pino (PSC), que s'estrenava com a primer tinent d’alcalde, després de la renúncia de Jordi Solé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: