Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mario García (PP): "És inadmissible que el govern de Salou doni suport a les accions violentes dels CDR"

El portaveu del Grup Municipal del PP de Salou ha criticat que tant el PSC com CiU hagin defensat els "actes violents dels autodenominats comitès de defensa de la república"

Imatge del plenari celebrat aquest dimecres a l'Ajuntament de Salou Imatge del plenari celebrat aquest dimecres a l'Ajuntament de Salou CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 08:09

El PP de Salou ha criticat durament l'equip de govern de Salou (CiU-PSC) per haver propiciat amb el seu vot que s'aprovés una moció en suport als comitès de defensa de la república (CDR) presentada per ERC. La moció d’ERC-AM de denúncia a la criminalització dels CDR “per part de l’aparell de l’estat espanyol” es va aprovar amb els vots favorables d’ERC , Guanyem i els regidors de CiU Martina Fourrier, Maria José Rodríguez, Marc Montagut, Benet Presas i Ramón Pascual. El PP i Cs hi van votar en contra, mentre que el PSC, l’alcalde, Pere Granados, i els regidors de CiU Júlia Gómez i Jesús Barragán -tots tres de la FUPS- es van abstenir.

Mario García, portaveu del PP de Salou ha afirmat que "els últims mesos hem viscut episodis de coaccions contra polítics i seus dels seus respectius partits, episodis que lamenteblament s'han vist agreujats amb els actes violents en què han desembocat les concentracions dels Comitès de Defensa de la República. Actes que han comportat intents d'assalts violents a institucions, destrosses del mobiliari urbà, tall de carreteres, atacs contra els cossos policials i coaccions contra el poder judicial."

Per al líder popular: "Aquests comportaments només poden qualificar-se com anti-democràtics, i haurien de rebre el rebuig unànime de les institucions democràtiques, ja que en cap cas poden considerar-se com a instruments legítims de reivindicació alguna. Les institucions democràtiques hauríem condemnar ferma i enèrgicament qualsevol tipus de comportament violent, pressió, coacció, assetjament i persecució, mostrant la nostra condemna total i absoluta als que porten endavant aquestes actituds intolerables, així com als que li donen suport."

Els populars han lamentat "que una institució com l'Ajuntament de Salou hagi aprovat una moció d'ERC que dóna suport i recolza els actes violents protagonitzats pels CDR".

Per a García: "És especialment preocupant que el regidor de Seguretat Ciutadana de Salou, David González, no hagi votat en contra d'una moció que justifica la violència al carrer." "Nosaltres seguirem defensant amb decisió i convicció absolutes la legalitat, la convivència, la llibertat, la tolerància i el compliment de la llei, li pesi a qui li pesi" ha finalitzat García.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: