Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls renova el conveni amb la Llar del Jubilat

El conveni regula la concessió d'una subvenció per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2018 així com també el manteniment dels espais de la seu actual

El regidor de Benestar Social de Valls, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han renovat el conveni El regidor de Benestar Social de Valls, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han renovat el conveni AJ. DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 12:40

El regidor de Benestar Social de Valls, Jordi Cartanyà, i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran. El conveni, que es renova cada any, preveu l'aportació de l'Ajuntament, d'11.250 euros per les activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

Amb aquesta rúbrica, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en l'orientació i assessorament d'activitats que ajuden a la integració social i al desenvolupament individual de la gent gran. A més, el consistori vallenc ajudarà en les despeses de manteniment de l'actual edifici que ocupa la Llar del Jubilat al carrer Maria Codina per garantir el benestar dels socis de l'entitat mentre no està enllestida la nova seu de Can Xapes.

El conveni neix de l'interès mutu de les dues parts de coordinar-se per a dur a terme funcions d'interès social i fer més eficaç l'atenció a la població gran de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: