Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen que Vila-seca sigui una 'Ciutat Defensora dels Drets Humans'

Vila-seca en Comú proposarà en el proper ple l'adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans

Els regidors de Vila-seca en Comú Elisabeth Sánchez i Mario Téllez Els regidors de Vila-seca en Comú Elisabeth Sánchez i Mario Téllez CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Mai 2018 12:03

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha anunciat que presentarà una moció en el ple municipal del proper divendres per estudiar l’adhesió a la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

'Ciutats Defensores dels Drets Humans' és un projecte conjunt entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional per la Pau, amb la participació de municipis catalans i altres institucions, que vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores dels drets humans al conjunt de la ciutadania dels municipis participants. Igualment es busca evidenciar i conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la tasca quotidiana.

Segons el grup de l'oposició, es tractaria “d’organitzar entre els diferents municipis participants l’estada a Catalunya d’un grup de defensors i defensores dels drets humans durant un període de 7/10 dies per organitzar una sèrie d’activitats de diferent naturalesa com ara xerrades, tallers, trobades, reunions institucionals o visites a escoles que serviran per donar a conèixer la tasca dels defensors/es i la importància de recolzar-los”.

Actualment Reus és l’únic municipi de la demarcació de Tarragona que forma part de la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans. Si la iniciativa dels comuns prospera, Vila-seca serà el segon municipi en adherir-se. La formació vila-secana assegura que han mantingut contactes amb la xarxa i anuncien que la incorporació del municipi del Tarragonès seria benvinguda.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: