Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudecanyes inaugura la Plaça 1 d’Octubre

A l'acte d'inauguració es va convidar els familiars dels conseller empresonat, Josep Rull, i de la consellera exiliada, Meritxell Serret

L'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, a la dreta de la imatge, i els familiars dels consellers Josep Rull i Meritxell Serret van descobrir la placa L'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, a la dreta de la imatge, i els familiars dels consellers Josep Rull i Meritxell Serret van descobrir la placa CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Juny 2018 18:23

Amb una nombrosa assistència de públic, el municipi de Riudecanyes va inaugurar aquest passat diumenge la Plaça 1 d’Octubre que commemora els fets d’aquella data i esdevé també espai de suport i homenatge als polítics empresonats a diferents centres de l’estat espanyol des de fa uns mesos.

A l’acte de descoberta de les dues plaques col·locades a la plaça, on hi ha l’ajuntament i l’església de Sant Mateu entre altres espais, hi van assistir Meritxell Lluís, dona del conseller empresonat Josep Rull; i Ferran Civit, parella de la consellera exiliada a Brusel·les, Meritxell Serret.

Abans de descobrir la placa i donar per inaugurada la nova plaça, els dos familiars dels consellers van signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Riudecanyes. Durant els parlaments, tant els dos convidats com l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, van recordar que l’1 d’Octubre del 2017 va ser una jornada en que es van utilitzar les urnes que són les eines més importants que té la ciutadania per decidir com es volia la Catalunya del futur més immediat i on es van honorar els somnis i desitjos dels avantpassats que haguessin volgut votar al seu moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: