Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla lliura 13 certificacions del mòdul ‘Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic’

Al mòdul hi ha participat onze homes i dues dones del Marroc

Un grup d’11 homes  i 2 dones participants, de nacionalitat marroquina, han obtingut  el certificat d’assistència al curs Un grup d’11 homes i 2 dones participants, de nacionalitat marroquina, han obtingut el certificat d’assistència al curs CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 15:14

El mòdul C ‘Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic’ és una iniciativa organitzada per l’Itinerari formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal del Consell del Tarragonès conjuntament amb l’Ajuntament d’Altafulla i el Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. El curs de 8 sessions i una durada de 16 hores es va impartir a l’Aula de Formació Aldara de l’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla.

Aquesta formació té com a objectiu donar a conèixer els trets fonamentals, geogràfics, històrics, culturals, socials i sociolingüístics de Catalunya, el sistema polític i administratiu, l’associacionisme i la participació ciutadana. Així com, els drets i deures fonamentals i els serveis públics i els drets i deures en l ́àmbit local. Per tal de facilitar l’autonomia personal, la igualtat d’oportunitats per millorar la convivència i la cohesió social.

Els alumnes, un grup d’11 homes i dues dones de nacionalitat marroquina, van obtenir el dimecres el certificat d’assistència al curs. L’entrega de les 13 certificacions es va fer a l’Era del Museu d’Altafulla a càrrec del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid; el director dels Serveis Territorials d’Afers Socials i Famílies a Tarragona de la Generalitat, Francesc Tarragona i el regidor d’Educació a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: