Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Floria a Prats: "Per favor, deixi de bombardejar l'actual conselleria de Cultura"

Una moció sobre modernisme provoca un enfrontament entre la consellera de Cultura de Tarragona, Begoña Floria (PSC) i l'exconseller Josep M. Prats (Units per Avançar)

Ple celebrat divendres a l'Ajuntament de Tarragona. A la dreta de la imatge, la consellera de Cultura, Begoña Floria, finalitzant una intervenció Ple celebrat divendres a l'Ajuntament de Tarragona. A la dreta de la imatge, la consellera de Cultura, Begoña Floria, finalitzant una intervenció AJUNT. DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 10:25

Una moció sobre modernisme presentada pel regidor d’Units per Avançar, Josep Maria Prats, va provocar la contundent resposta de la consellera de Cultura de Tarragona, Begoña Floria (PSC), en el plenari municipal celebrat divendres.

Tot va començat quan Josep Maria Prats va defensar una moció per encarregar un Pla Director del Modernisme a Tarragona acusant a l’ajuntament de "deixadesa". En concret, l'exconseller de Cultura va recordar que "el modernisme ens connecta amb l'arquitectura d'avantguarda d'una època, en la qual Tarragona n'era capdavantera". Prats va interpel·lar al govern: "I vostès em diran "I quant costa això?, tant preocupats pels diners sempre.... -fem-ho amb els ingressos que ens porta el Masterchef-, va dir en veu baixa," i va concloure "I quant costarà això? La ciutat de Tarragona i aquest Ajuntament té un concurs amb la URV".

La intervenció de Prats va indignar Begoña Floria que va dir que no entenia aquesta moció. Floria va assegurar que del Pla Director del Modernisme "no hi havia cap expedientobert, ni tampoc n'hi ha cap sobre la nova reglamentació dels músics al carrer" i va etzibar "no pretenc fer aquesta intervenció, Sr Prats, prequè crec que s'ha de ser lleial amb el treball fet. Però, per favor, deixi de bombardejar l'actual conselleria de Cultura, perquè les coses es poden fer bé, malament...." "L'oposició ha de fiscalitzar, però des d'allò personal o des del greuge personal no es pot treballar", va sentenciar.

La moció finalment no es va poder aprovar ja que l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros va haver de desempatar el resultat de la votació -13 vots a favor i 13 en contra- amb el seu vot de qualitat.

Altres acords

D'altra banda, el plenari municipal va aprovar per unanimitat una moció d’ERC-MES-MDC per a la creació d'un reglament sobre les actuacions artístiques al carrer. També es va donar llum verda a una moció de Ciutadans que proposa una actuació integral pel que fa a la mobilitat a l'entorn del Parc Comercial i d’Oci les Gavarres. I també es va acordar la moció del PDeCAT per demanar que Tarragona esdevingui Ciutat Gegantera de Catalunya l’any 2020.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: