Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilallonga del Camp convoca els primers pressupostos participatius

La sessió informativa va tenir lloc divendres a la tarda al Centre Recreatiu

Ajuntament de Vilallonga del Camp Ajuntament de Vilallonga del Camp ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 20:39

Per tal que els veïns de Vilallonga del Camp puguin decidir en què s’inverteix una part del pressupost municipal, el propi consistori va organitzar divendres una sessió informativa i d’elaboració de propostes al Centre Recreatiu del municipi.

Els veïns i veïnes que tinguin un projecte o una idea per Vilallonga el van poder presentar en aquesta sessió o també ho podran fer presentant-la de forma individual a través d’un formulari o del web de l’Ajuntament, entre el 18 de juny i l’1 de juliol. També es poden votar les propostes que es considerin més interessants per al municipi, presencialment o online, a l’octubre.

Totes aquelles propostes que vulguin passar a la fase de votacions hauran de complir una sèrie de criteris. Hauran de ser unes propostes legals, de competència municipal i amb un cost que no superi els 35.000 euros. A més, cada proposta haurà de ser tan concreta com sigui possible per què no hi hagi cap dubte i viables a nivell tècnic. Per últim, han de ser sostenibles, és a dir, que es pugui assumir el cost del seu manteniment futur i, sobretot, ser inclusives perquè tots els veïns i veïnes en puguin gaudir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: