Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP denuncia agressions verbals contra unes veïnes que penjaven llaços grocs a Tarragona

Afirma que aquestes actituds són minoritàries i no són producte de cap "enfrontament civil"

Una de les dues veïnes que va patir una agressió verbal quan penjava llaços grocs a la plaça Clavé, dilluns al vespre, a Tarragona Una de les dues veïnes que va patir una agressió verbal quan penjava llaços grocs a la plaça Clavé, dilluns al vespre, a Tarragona CDR TARRAGONA EIXAMPLE
Vida Municipal ACN
Dimarts, 19 Juny 2018 17:36

El grup municipal de la CUP a Tarragona ha denunciat aquest dimarts l'agressió verbal a dues veïnes de Tarragona que penjaven llaços grocs a la plaça Clavé dilluns al vespre. La formació ha aplaudit en un comunicat la "valentia" d'una de les veïnes que ha fet una denúncia pública dels fets en un vídeo publicat a les xarxes del CDR de l'Eixample de Tarragona. Segons la seva versió, un home les va increpar i amenaçar a crits, tot arrencant els llaços i fent perillar la persona que era dalt d'una escala.

Des de la CUP han denunciat l'agressió, que qualifiquen de "feixista", i han reivindicat la llibertat d'expressió en l'espai públic. També apunten que aquestes "expressions d'odi" són "totalment minoritàries" i per això consideren que no són producte de cap enfrontament civil. Per tot plegat, emplacen a la ciutadania a denunciar davant la policia o, almenys, públicament, aquestes actituds.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: