Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils pinta elements del mobiliari públic amb els colors de la bandera irisada

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI amb diversos actes programats entre el 25 i el 28 de juny

Imatge d'un banc pintat amb la bandera irisada Imatge d'un banc pintat amb la bandera irisada CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Juny 2018 18:01

L’Ajuntament de Cambrils ha incorporat a la ciutat diferents elements del mobiliari públic amb els colors de la bandera irisada, emblema de la lluita dels col·lectius LGBTI per garantir la plenitud dels seus drets com a ciutadania. En aquesta edició s’han pintat cinc bancs ubicats en diferents espais clau de la ciutat i en els propers dies es pintaran les escales de l’Ateneu Juvenil.

Amb aquesta acció simbòlica i transversal, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, amb el Departament de Joventut, vol visibilitzar i normalitzar les diferents realitats personals d’identitat, d’expressió de gènere i/o d’orientacions sexuals.

Actes programats

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat ha programat diversos actes i entre el 25 i el 28 de juny penjarà la bandera irisada a la façana de l’Ajuntament per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. Els actes centrals tindran lloc el dia 28 de juny, a les 12 hores, al passeig de les Palmeres. Es durà a terme la lectura institucional del manifest i, posteriorment, la inauguració dels diversos elements públics que han estat pintats amb els colors de la bandera irisada.

El mateix dia 28 de juny al vespre es projectarà, al Cinema Rambla d’Art de Cambrils, la pel·lícula “ Call Me by Your Name”, guanyadora de 20 premis l’any 2017 i adreçada a majors de 12 anys. L’horari del film serà a les 20:15h i l’entrada tindrà un preu especial de 1,50 €.

La commemoració d’aquesta diada compta, per primera vegada, amb una cartelleria específica, en el marc del projecte de l’àrea d’igualtat, de commemoració de dies significatius amb mirada de gènere. El lema de la cartelleria d’aquesta primera edició és “Orgull de SER com sóc. Orgull de MOSTRAR qui sóc” i la il·lustració és obra de Christian Granero.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: