Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT denuncia "l’absoluta manca d’informació" dues setmanes després dels Jocs Mediterranis

El portaveu de la formació a Tarragona critica que no se'n conegui el nombre d’entrades venudes, d’espectadors ni els ingressos

El portaveu del grup municipal del PDeCAT de Tarragona, Dídac Nadal, el dia que va ser elegit alcadable per al 2019 El portaveu del grup municipal del PDeCAT de Tarragona, Dídac Nadal, el dia que va ser elegit alcadable per al 2019 ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dissabte, 14 Juliol 2018 17:57

El portaveu del grup municipal del PDeCAT de Tarragona, Dídac Nadal, ha denunciat aquest dissabte “l’absoluta manca d’informació” per part de l’equip de govern respecte als XVIII Jocs Mediterranis. “Fa dues setmanes que l’esdeveniment esportiu va finalitzar i a hores d’ara no s’ha informat ni del nombre d’espectadors, ni del nombre d’entrades venudes, ni dels ingressos recaptats”, ha lamentat Nadal. A més, ha assenyalat que tampoc tenen les dades sobre la taxa d’ocupació turística recaptada durant els deu dies de competicions. “Potser les xifres de tot plegat són tan decebedores que els fa vergonya donar-les?”, ha declarat el portaveu.

Per la qual cosa, Nadal ha afirmat que el batlle és “mereixedor de la Petxina Tancada”, guardó concedit pel Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Tarragona aquesta setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: