Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 2.000 assistents i una trentena d’activitats a l'Estiu Actiu de Valls

L’Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació coincidint amb la seva cinquena edició

El Tobogan Splash, una de les atraccions amb més poder de convocatòria de l'Estiu Actiu El Tobogan Splash, una de les atraccions amb més poder de convocatòria de l'Estiu Actiu AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 03 Agost 2018 08:59


L’Estiu Actiu ha tancat la seva cinquena edició amb el seu millor balanç. Més de 2.000 persones han pres part a les més de 35 activitats repartides entre els 17 dies del mes de juliol d’aquest cicle organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Informació Turística o entitats de Valls com el Grup del Teatre Principal, l’Institut d’Estudis Vallencs, el Club Escacs Valls, el Cine Club Valls, la Xarxa Òmnia, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard o el Magatzem del Vermut.

La programació de l’Estiu Actiu ha combinat activitats formatives, de lleure, culturals a més d’espectacles per a públic familiar -ampliant el seu ressò amb un 35% més de participants en relació al 2017- amb la finalitat de generar nous espais de trobada i de participació ciutadana als carrers i places, en especial al Barri Antic. A més de l’increment d’usuaris i de públic, s’ha consolidat el format de l’Estiu Actiu obert a tothom, per a tots els públics i amb un gran nombre d’activitats que han estat gratuïtes amb la voluntat que fossin accessibles a tothom. La cloenda amb el concert familiar Reggae per Xics! amb l’actuació de The Penguins, organitzada com a celebració del cinquè aniversari de l’Estiu Actiu, va ser l’activitat més multitudinària ja que va aconseguir omplir el Pati de públic.

festa escuma Valls 2

El model de la programació de l’Estiu Actiu també s’ha consolidat pel que fa a la col·laboració entre el servei VallsJove i el Patronat Municipal d’Esports, amb activitats com l’Splash de Nit (piscina nocturna), el tobogan d’aigua gegant Splash Slide o la sortida a l'Aquopolis que, sumades, han estat de les propostes amb més acceptació, amb prop de 600 participants. Més de 200 persones van participar a la festa de l’escuma i jocs gegants, una altra de les propostes més refrescants de l’Estiu Actiu vallenc. També ha destacat la quarta edició del torneig Escac i Mat organitzada pel Club Escacs Valls, amb la participació d’una trentena d’infants i joves.

L’Estiu Actiu ha comptat també amb sessions de pinzellades digitals, tallers de dansa i moviment creatiu, de psicomotricitat per a nadons, de guitarra o de defensa personal per a dones, a més de cates populars de vermut o passejades nocturnes per observar les estrelles i les constel·lacions. Les propostes relacionades amb la descoberta de la ciutat o d’espais emblemàtics del Barri Antic (el call jueu, el refugi antiaeri de la plaça del Blat o el cementiri) han tingut, de nou, una excel·lent acceptació de públic (amb gairebé 300 assistents), com també contemplar les postes de sol des del campanar de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: