Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Salou critica "l’estat d’abandó de la via pública"

El portaveu del PP, Mario García, afirma que “en plena temporada alta turística, hi ha voreres aixecades, carrers bruts, parterres descuidats i fonts que no funcionen”

El PP de Salou ha criticat l'estat d'abandó de la via pública El PP de Salou ha criticat l'estat d'abandó de la via pública CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Agost 2018 10:43

El Partit Popular de Salou ha criticat durament la gestió de l'equip de govern pel que fa al manteniment de la via pública del municipi. El portaveu popular, Mario García, ha manifestat que “és una vergonya l'estat d'abandó que pateix Salou. Els nostres carrers estan en mal estat, les voreres estan aixecades i els parterres estan totalment descuidats, sense que els responsables facin res per millorar aquesta situació”. García ha afegit que “els salouencs paguem impostos, entre d'altres coses, perquè la via pública de Salou es mantingui en condicions, és una qüestió de prioritats i saber gestionar correctament un pressupost de més de 40 milions d'euros”.

El portaveu del grup de l'oposició ha assenyalat “l'estat de neteja general dels nostres carrers és molt millorable i hi ha queixes constants per part dels nostres veïns. Així mateix és possible que tinguem una vaga de l'empresa adjudicatària en plena temporada turística, amb les repercussions negatives que pot comportar, i davant la passivitat de l'alcalde i tot el seu equip de govern”.

Mario García ha assenyalat que “un altre dels abandonaments que està patint Salou són les nostres fonts. És lamentable que en plena temporada turística una font emblemàtica com la de l'inici del Passeig Jaume I no funcioni”. “Granados hauria de recordar que Salou és un municipi turístic i que en la imatge que traslladem als nostres visitants hi té molt a veure amb el bon manteniment de la via pública, però sembla ser que ell té altres prioritats”, ha finalitzat García.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: