Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Tarragona planteja un pla de xoc contra l'incivisme

Els republicans també demanen més "control" del contracte de la neteja / Esquerra vol un ple extraordinari per valorar els Jocs

El portaveu del Grup Municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, -al centre de la imatge-, durant l'esmorzar amb mitjans celebrat aquest dilluns El portaveu del Grup Municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, -al centre de la imatge-, durant l'esmorzar amb mitjans celebrat aquest dilluns JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dilluns, 17 Setembre 2018 12:21

El portaveu del Grup Municipal d'ERC-MES-MDC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha anunciat avui que plantejaran un pla de xoc contra l'incivisme en el debat dels pressupostos municipals pel 2019. Ricomà també han criticat la "degradació de l'espai públic" i ha exigit que els grans contractes "que ningú controla", com el de la neteja, siguin revisats. Els republicans també troben necessari un reglament sobre les deixalleries, que permeti detectar i actuar als "punts negres" o abocadors il·legals que han proliferat en diverses zones de la ciutat, com a Parc Riu Clar, la Floresta o l'Albada. Ricomà lamenta que "la ciutat està bruta".

ERC també considera important establir mesures davant els propietaris de locals que no tenen cura del seu espai -com alguns dels carrers Unió i Apodaca- perquè compleixin amb les seves obligacions.

Ricomà també considera que l'alcalde no ha fet cap actuació important -diu que no hi destina prou recursos - per sanejar la ciutat i creu que en aquests darrers anys s'ha passat "d'una ciutat amb paneroles a una ciutat amb rates".

Un ple per valorar els Jocs

D'altra banda, Pau Ricomà també ha anunciat que han demanat la celebració d'un ple extraordinari i monogràfic per valorar els Jocs Mediterranis: "La primera valoració que s'està fent és amagar-se de fer una valoració dels Jocs", ha sentenciat el portaveu republicà. De moment, Esquerra tindria el suport d'ICV-EA per demanar aquest ple i està pendent de tancar converses amb altres grups de l'oposició. Tot i això, Ricomà critica que, a aquestes alçades, no s'hagin fet públiques les dades de la venda d'entrades ni de la venda de productes de marxandatge.

Ricomà ofereix el seu equip per a les eleccions municipals

Pau Ricomà també ha confirmat la seva voluntat de repetir com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del 2019 i desitja que l'assemblea de militants doni suport també a la resta de regidors del Grup Municipal; Mònica Alabart, Xavier Puig i Jordi Fortuny. En qualsevol cas, Ricomà ha dit que aposta per una llista que doni un "revulsiu" a la ciutat i que sigui "diversa, plural i que atengui a moltes sensibilitats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: