Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dotze projectes dels Pressupostos Participatius de Cambrils passen a la fase final

Una seixantena de veïns i veïnes van participar dimarts al taller TOP10 de priorització de propostes

Taller on es van escollir les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius de Cambrils Taller on es van escollir les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 20 Setembre 2018 17:48

Els cambrilencs i cambrilenques ja han decidit les 12 propostes que passaran a la fase final de votació dels primers Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Cambrils, dotats amb 100.000 euros. Els projectes finalistes es van escollir al taller de priorització TOP10 que es va portar a terme dimarts al vespre al Centre Cultural. La sessió, conduïda pel sociòleg Daniel Tarragó, va comptar amb la participació d’una seixantena de veïns i veïnes del municipi, que van treballar en grups de cinc i van puntuar els 45 projectes validats. Els projectes i les puntuacions es podran consultar al web https://participa.cambrils.cat a partir de dilluns.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per la participació com una manera d’aprofundir en la democràcia, implicar i coresponsabilitzar la ciutadania en la presa de decisions i generar intel•ligència col•lectiva. La regidora de Participació, Ana López, ha afirmat que els Pressupostos Participatius són una eina més d’interlocució amb la ciutadania però no l’única i ha anunciat la voluntat del govern de donar continuïtat a la iniciativa cada dos anys.

Ara l’Ajuntament està treballant per acabar de definir les propostes i pressupostar-les. El període de votació s’iniciarà el mes de novembre i hi podran participar les persones de 16 anys i més empadronades al municipi de Cambrils. la ciutadania podrà votar dipositant les butlletes en les urnes instal•lades als equipaments municipals o per internet a través del web dels pressupostos.

El projecte o projectes més votats, fins a arribar als 100.000 euros, s’executaran durant l’any que ve.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: