Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros presentarà dimecres el balanç econòmic dels Jocs

L'alcalde ha convocat una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs

Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 21 Setembre 2018 08:14

El proper dimecres, 26 de setembre, a les 12 h, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha convocat una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis, en la qual es presentarà als representants de tots els grups municipals, entre d’altres aspectes, un balanç econòmic de l'esdeveniment i una estimació general dels comptes.

Des de fa dies, han estat diversos els grups municipals de l'oposició que han demanat conèixer el balanç general dels Jocs i dades concretes com la venda d'entrades i de productes de merchandising. 

El grup municipal de la CUP va respondre a la convocatòria lamentant que "hagin hagut de passar 76 dies des que va fer arribar una baeria de preguntes sobre els Jocs Mediterranisa Ballesteros i Villamayor perquè el govern mostri una vountat d'aclarir, amb aquesta convocatòria, els dubtes derivats de la celebració de 'esedeveniment".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: