Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal adjudica el contracte d’execució del nou pou d’abastament d’aigua de l’Esplai

Les obres es duran a terme durant el darrer trimestre del 2018 i es preveu que tinguin una durada de tres mesos

Signatura del contracte d'execució del nou pou d’abastament d’aigua a la urbanització l’Esplai de la Bisbal del Penedès a l’empresa Ongrup Medi Ambient Signatura del contracte d'execució del nou pou d’abastament d’aigua a la urbanització l’Esplai de la Bisbal del Penedès a l’empresa Ongrup Medi Ambient CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 10:35

L’any 2017 l’Ajuntament de la Bisbal va construir i pagar els costos de la perforació del pou l’Esplai, després que s’assequés el que hi havia hagut fins aleshores. Ara l’Ajuntament farà el darrer pas per posar-lo en funcionament, construir i condicionar la part exterior del pou.

El passat 6 de setembre es va adjudicar el contracte d’obra per a l’execució de les instal·lacions d’un pou d’abastament d’aigua a la urbanització l’Esplai de la Bisbal del Penedès a l’empresa Ongrup Medi Ambient. L’obra té un cost de 98.536,92€ (IVA inclòs) i es finança amb el superàvit 2017, aprovat per ple de juny del 2018.

Les obres es duran a terme durant el darrer trimestre del 2018 i la durada prevista és de tres mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: