Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Cambrils demana al govern local que compleixi les seves promeses respecte a la Policia Local

La regidora de Cs, Patricia de Miguel, també recorda que "hi ha pendent la realització de la Relació de Llocs de Treball que porta dos anys de retard"

Els regidors de Ciutadans Imanol Rico i Patricia de Miguel, en una imatge recent Els regidors de Ciutadans Imanol Rico i Patricia de Miguel, en una imatge recent CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 11:10

La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cambrils, Patricia de Miguel, ha demanat al govern local que “compleixi les seves promeses respecte a la Policia Local”. Considera que les “promeses incomplertes” per part de l’equip de govern “afecten directament els ciutadans de Cambrils”. Per això, des de Ciutadans demanen a l’alcaldessa i la Regidora de Protecció Ciutadana del PSC que “s’asseguin a escoltar la Policia Local i compleixin la seva paraula”.

A més, De Miguel ha recordat que hi ha “pendent la realització de la Relació de Llocs de Treball (RLT) que porta dos anys de retard i això afecta a tot el personal de la casa”. Per això la regidora ha insistit que “és necessari que donin una empenta per finalitzar la RLT perquè hi ha més departaments al límit, no només la policia”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: