Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Tarragona surt en defensa de la feina feta pel departament de Recursos Humans

Ballesteros deixa molt clar el seu "reconeixement i total suport als treballadors i treballadores de RRHH", després de les crítiques d'ERC i Cs al nomenament d'interins pels monuments del Museu d'Història

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 11 Octubre 2018 16:38

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), ha sortit avui en denfensa de tot el personal del departament de Recursos Humans. A través d'un comunicat, l'alcalde ha dit textualment que "davant els atacs d’ERC i Cs a la feina que fa el departament de Recursos Humans de l’Ajuntament de Tarragona" vol manifestar i deixar molt clar "el seu reconeixement i total suport a tots els treballadors i treballadores del Departament de Recursos Humans que sempre fan la seva feina amb el màxim rigor i professionalitat, malgrat les limitacions que sempre existeixen".

El cessament del 30 de setembre de més d'una vintena de funcionaris interins que feien tasques de vigilància, control d'accessos i taquilla als monuments adscrits al Museu d'Història de Tarragona va rebre un allau de crítiques per part dels grups municipals de l'oposició.

ERC-MES denunciava "irregularitats" en el nomenament de funcionaris interins i en demana una revisió. Segons els republicans, s'hauria detectat "que diversos nomenaments i cessaments fets aquest estiu per ocupar places vacants de subaltern/a a l'Àrea de Patrimoni no s'ajusten al que preveu l'Estatut Bàsic d'Empleats Públics". En aquest sentit, el conseller republicà, Jordi Fortuny, asseguravs que el cesament del 30 de setembre "és improcedent".

Per part del portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, va denunciar que "és inadmissible l'absolut caos en què es troba el departament de Recursos Humans de l'Ajuntament" i, sobre això, citava com a exemple "la desconcertant situació que s'està vivint amb els treballadors del Museu d'Història de Tarragona". Ciutadans de Tarragona va anunciar que si la seva formació governa "implantarem una gerència de recursos humans a l'Ajuntament de Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: