Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP critica que l’Ajuntament de Valls no hagi obert el 12 d’octubre

La candidatura rupturista acusa l’equip de govern de limitar l’accés als despatxos als regidors i regidores

Despatx del grup municipal de La Crida per Valls-CUP Despatx del grup municipal de La Crida per Valls-CUP CUP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Octubre 2018 14:26

La Crida per Valls-CUP havia plantejat aquest divendres, dia 12 d’octubre, com una jornada laboral qualsevol, atès que consideren que "no hi ha res a celebrar". Per aquest motiu, havien planejat treballar al seu despatx a l’Ajuntament de Valls i atendre-hi peticions i consultes de la ciutadania. Per tal d’assegurar que podrien accedir al seu despatx, el portaveu de la Crida per Valls-CUP va consultar amb l’equip de govern si el 12-O farien activitat normal a l’Ajuntament, afirmen que van rebre una resposta afirmativa.

Segons el relat de la CUP, quan el matí del divendres es van dirigir a l’Ajuntament de Valls, es van trobar la porta tancada i hi van haver d’entrar per l’accés de la Policia Local. A més, la Policia Local els va informar "que únicament podien accedir a la zona de despatxos els regidors i regidores, i que no hi havia cap possibilitat que hi accedís cap altra persona".

Per aquests motius, el grup municipal de la Crida per Valls-CUP vol denunciar la postura de l’equip de govern envers el 12 d’octubre. La candidatura independentista considera que "anar a treballar al despatx mantenint l’Ajuntament tancat i sense donar la possibilitat d’accedir-hi a la ciutadania és només una acció de propaganda per part de l’equip de gover". Des del punt de vista de la candidatura rupturista, "s’hauria hagut d’actuar com fa anys que fan altres Ajuntaments, com el de Berga, oferint la possibilitat als treballadors i treballadores municipals que treballin el 12 d’octubre, oferint a canvi un dia festiu de lliure disposició i obrint les portes de l’Ajuntament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: