Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona lliura dimecres els diplomes als mèrits cívic, cultural i esportiu

Les persones reconegudes seran Rosa Sans Sans, Ramón Segú Chinchilla i Josep Elias Juncosa, a títol pòstum

Imatge d'arxiu del fotògraf Ramón Segú Chinchilla Imatge d'arxiu del fotògraf Ramón Segú Chinchilla ARXIU / JUDIT FERNÀNDEZ / EL PUNT AVUI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Octubre 2018 21:12

Aquest dimecres 17 d'octubre, a les 18 h, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presidirà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona l’acte de lliurament de les distincions als mèrits cívic, cultural i esportiu.

El diploma al Mèrit Cívic es lliurarà a Rosa Sans Sans, en reconeixement públic per la tasca realitzada al llarg dels anys en la vida social del barri del Serrallo

El diploma al Mèrit Cultural es lliurarà a Ramón Segú Chinchilla, en reconeixement públic per la seva trajectòria professional i per la cessió al Patrimoni Cultural de Tarragona del fons fotogràfic Chinchilla (1913 - 2004), generat pels fotògrafs Gerard Chinchilla Berenguer i Ramon Segú Palau, avi i pare, respectivament.

Finalment, el diploma al Mèrit Esportiu (a títol pòstum) serà per a Josep Elias Juncosa, en reconeixement públic a la tasca realitzada com a periodista, divulgador i promotor de l'esport a Catalunya en el primer terç del segle XX.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: