Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona invertirà més d’un milió d’euros als mercadets de la ciutat

Aquest pla d'inversions inclou tots els mercats ambulants de la ciutat i millores i actuacions urgents al mercat de Bonavista

El pla d'inversions contempla, segons Ciutadans, un pla específic de millores i actuacions urgents al mercat de Bonavista El pla d'inversions contempla, segons Ciutadans, un pla específic de millores i actuacions urgents al mercat de Bonavista ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 10:40

Espimsa invertirà un milió d'euros en millorar els mercats ambulants de Tarragona l'any vinent, després que el Consell d'Administració aprovés dimarts el pla de millores per unanimitat. La inversió prevista més important s'executarà al mercat de Bonavista, amb 948 parades, per valor de 672.572 euros. Es faran obres de pavimentació, serveis públics, caseta de vigilància, millores en l'enllumenat públic i la instal·lació elèctrica, subministrament d'aigua potable o arranjament del clavegueram. A banda de Bonavista, també es contemplen actuacions als mercats de Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral i Fòrum.

En el Mercat de Torreforta s'invertiran 27.033 euros pels treballs de subministrament d'aigua potable i connexió d'electricitat. En els mercats de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral i Fòrum s'invertiran 13.179 euros en cadascun per fer l'abastament d'aigua i la connexió elèctrica.

Una proposta de Cs

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Pedro Sánchez, avançava avui que des del seu partit s'ha aconseguit “un pla d'inversió per a la millora dels mercats ambulants locals de més d'un milió d'euros”, després de reiterades peticions al govern municipal (PSC-PP).

El també membre del Consell d'Administració de l'empresa gestora dels mercats ambulants, ESPIMSA, ha explicat que “en un informe a petició de Ciutadans, ESPIMSA reflecteix la necessitat d'implementar un pla de millores en els mercats ambulants i realitzar actuacions urgents al mercat de Bonavista.”

Sánchez ha recordat que “aquest pla inclou tots els mercats ambulants de la ciutat” -Mercat Central, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Catedral, Fòrum- i ha afegit que “també inclou un pla específic de millores i actuacions urgents al mercat de Bonavista”.

Finalment, el regidor de Cs ha assenyalat que “aquestes actuacions integrals milloraran la pavimentació, el mobiliari urbà, serveis públics, vigilància i il·luminació, entre d’ altres”, i ha instat al govern local a “engegar aquest pla amb la major celeritat possible”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: