Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Salou responsabilitza la Generalitat de les inundacions del Barri de la Salut

El portaveu popular, Mario García, critica que “el govern de Salou no posi tota la carn a la graella en aquest assumpte”

Operaris i una màquina retirant fang i canyes en un carrer del barri de la Salut, a Salou, el passat 10 d'octubre Operaris i una màquina retirant fang i canyes en un carrer del barri de la Salut, a Salou, el passat 10 d'octubre CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 18:34

El PP de Salou ha acusat la Generalitat de Catalunya de menystenir el municipi de Salou i l'ha responsabilitzat de les últimes inundacions patides al Barri de la Salut. El portaveu del PP salouenc, Mario García, ha manifestat que “és inadmissible que el Govern de la Generalitat no estigui treballant sense demora en el projecte de canalització del barranc de Barenys. Anem acumulant retards que no es poden justificar de cap manera. Primer es va dir que a principis del 2018 es podrien començar les obres, i estem a final d'any sense que s'hagi fet absolutament res”.

El líder popular també ha criticat que per part del govern municipal no s'estigui "posant tota la carn a la graella" en aquest assumpte i que, en lloc de tractar-lo com una prioritat per a Salou, s'estigui intentant justificar la demora en el desgovern a què està immersa la Generalitat. “Al mes d'abril d'aquest any el regidor d'urbanisme justificava els retards per la inexistència de Govern autonòmic, mentre que l’excusa ara és que estan pendents d'una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat. A més, a data d'avui, no s'ha reactivat la comissió mixta que es va crear l'efecte de tractar aquest assumpte, el que denota que la voluntat de solucionar-ho a la major brevetat possible brilla per la seva absència”, ha assenayalat García.

"L'únic que hi ha de cert és que no tenim un calendari d'execució del projecte, només paraules. I ens sorprèn la benevolència que té l’equip de govern de l'Ajuntament de Salou vers el de la Generalitat. Des del PP instem a l'alcalde a que sigui contundent a l'hora d'exigir que el govern autonòmic compleixi amb els seus compromisos, perquè aquesta inacció fa que els únics que paguin les conseqüències siguin el nostre veïns, com les últimes inundacions del Barri de la Salut”, ha afirmat García.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: