Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Proposen enjardinar el Parc de l’Hort del Pep de Vila-seca

Vila-seca en Comú demana celebrar la recepció de les 4 flors d’honor de Viles Florides fent les inversions necessàries per aconseguir que el parc recuperi el seu antic esplendor

Els Comuns de Vila-seca critiquen que el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí, un dels principals parcs i pulmons verds, “porta anys en contínua decadència” Els Comuns de Vila-seca critiquen que el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí, un dels principals parcs i pulmons verds, “porta anys en contínua decadència” VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 08:19

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una moció que es debatrà en el plenari de divendres de l’Ajuntament de Vila-seca per rehabilitar i enjardinar el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí.

Els Comuns recalquen que el Parc de l’Hort del Pep del barri del Colomí, un dels principals parcs i pulmons verds que des de fa dècades ha tingut el municipi, “porta anys en contínua decadència”. De fet, afirmen que la vegetació “cada cop està més malmesa i el manteniment cada cop és més deficitari”. Asseguren que “on abans hi havia el verd ara regna el marró terrós tot conformant un aspecte poc confortable que fa pensar en temps passats millors”.

Per aquest motiu manifesten que seria oportú aprofitar l’empenta de la recepció de les 4 flors d’honor de Viles florides per fer les inversions necessàries i els arranjaments precisos per tal d’aconseguir “que el Parc de l’Hort del Pep recuperi el seu antic esplendor”.

Vila-seca és l’únic municipi de la demarcació que compta amb les 4 flors d’honor i encapçala el rànquing junt a Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental) i Sant Hilari Sacalm (Selva).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: