Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Gomés no serà l'alcaldable del PDeCAT a Altafulla a les eleccions municipals del 2019

El número dos del partit, Xavier Rofas, podria ser el nou candidat

L’actual tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PDeCAT a Altafulla ca comparèixer ahir acompanyat del número dos del partit, Xavier Rofas L’actual tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PDeCAT a Altafulla ca comparèixer ahir acompanyat del número dos del partit, Xavier Rofas ALTAFULLA RÀDIO
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Novembre 2018 17:22

L’actual tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament d'Altafulla, Pere Gomés, ha anunciat aquesta setmana que no repetirà com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) en les properes eleccions municipals a Altafulla. Gomés va comparèixer dilluns en roda de premsa al costat del número dos del partit a Altafulla, Xavier Rofas, qui podria presentar la seva candidatura com a alcaldable pels comicis del 2019.

El primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, ha deixat clar que la seva renúncia es basa "per motius personals". La poca vinculació familiar que hi té en l’actualitat al municipi -a diferència de quan es va presentar com a alcaldable, 2015-, i la voluntat de dedicar més temps a la família i els seus compromisos laborals, són alguns dels motius que l’han empès a abandonar la primera línia de la política municipal.

Pere Gomés ha fet també una valoració molt positiva de la seva trajectòria política al municipi, des que va entrar el 2011 per substituir Joan Albert Spuch. Des d'aleshores, Gomés ha representat el PDeCAT com a regidor a l’oposició i, també, al govern. En l’actualitat és el primer tinent d’alcalde i regidor responsable d’Hisenda. Xavier Rofas, per la seva banda, ocupa les carteres d’Acció Social i Gent Gran, Joventut i Mitjans de Comunicació.

Gomés ha avançat que continuarà ostentant l’acta de regidor fins a finals del mandat, i s’ha mostrat molt satisfet d’haver contribuït en projectes importants per Altafulla com la reforma del Casal La Violeta, la consecució del projecte del nou gimnàs de l’Escola La Portalada, o el Pla Estratègic de Turisme, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: