Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La jutgessa manté l'acusació per un presumpte delicte d'odi contra l'alcalde de Reus i els quatre portaveus

Arxiva provisionalment la causa contra dos regidors de la CUP, dos treballadors d'un gimnàs i diversos bombers

Tres dels portaveus investigats i l'alcalde, cantant 'Els Segadors' a la sortida del jutjat de Reus Tres dels portaveus investigats i l'alcalde, cantant 'Els Segadors' a la sortida del jutjat de Reus SÍLVIA JARDÍ / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 10 Desembre 2018 16:51

El jutjat d'instrucció 2 de Reus manté l'acusació per un presumpte delicte d'odi contra l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i quatre portaveus de l'Ajuntament pel manifest de després de l'1-O. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la jutgessa ha finalitzat la investigació de la causa oberta arran de la denúncia de la policia espanyola, on hi constaven 18 investigats.

Un cop acabada la instrucció, segueix el procediment contra el batlle i els quatre portaveus municipals, Montserrat Vilella (PDeCAT), Noemí Llauradó (ERC), Mariona Quadrada (CUP) i Jordi Cervera (Ara Reus). D'altra banda, arxiva provisionalment la causa contra dos regidors de la CUP –Marta Llorens i Oriol Ciurana-, dos treballadors d'un gimnàs i diversos bombers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: