Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dídac Nadal: “Ballesteros supedita la millora de Tarragona a préstecs bancaris”

L'alcaldable i portaveu del PDeCAT qualifica el pressupost municipal per al 2019 de "penós" i de "propaganda electoral"

Dídac Nadal, amb la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, en una imatge d'arxiu Dídac Nadal, amb la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 18:10

“És penós, de propaganda electoral i endeuta a la ciutadania de Tarragona en més d’onze milions d’euros”. Així ha qualificat el pressupost municipal per al 2019 el candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Tarragona i actual portaveu, Dídac Nadal, que ha denunciat que la totalitat de la inversió (17,2 milions d’euros) "està supeditada a préstecs bancaris" (en un 65,7%) i a la venda de patrimoni (en un 34,24%). “No hi ha ni un cèntim de les inversions per a la millora de la ciutat en despesa ordinària”, ha assenyalat.

“El senyor Ballesteros endeuta la ciutat per complir amb els compromisos que fa més de deu anys que té sobre la taula i que sabem que tornaran a quedar sense executar”, ha manifestat Nadal, que ha posat d’exemple les nombroses partides pressupostàries d’aquest any 2018 que no s’han realitzat com ara “els 500.000 euros pel Banc d’Espanya, el milió d’euros destinat a la millora de la via pública, els ridículs 100.000 euros pels pressupostos participatius, els 100.000 euros per l’adquisició d’habitatge social i els 400.000 per al Patrimoni Històric”.

“Perquè no s’han executat totes aquestes partides? Pretenen ara que ens creguem que es faran realitat per art de màgia amb una carta als Reis Mags supeditada a crèdits bancaris?", s’ha preguntat el candidat del PDeCAT a l’alcaldia de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: