Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ANC del Vendrell engega les Primàries

L’organització fa una crida a la ciutadania a què se sumi a l’elecció dels candidats que es presentaran en una llista conjunta a les eleccions municipals de 2019

Imatge d'arxiu d'un acte de l'ANC del Vendrell a favor de la llibertat dels presos polítics i dels exiliats Imatge d'arxiu d'un acte de l'ANC del Vendrell a favor de la llibertat dels presos polítics i dels exiliats ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 19:00

L’ANC del Vendrell ha engegat el procés de primàries “amb la voluntat de conformar una llista electoral amb opcions reals de guanyar l’alcaldia de la nostra vila i assegurar una majoria independentista al nostre municipi”, segons informa en un comunicat.

L’organització ha explicat que “ha arribat l’hora que tots ens impliquem en política i defensen les nostres institucions dels atacs i intervencions externes. Ha arribat l’hora, també, d’anar tots units en la mateixa direcció”. Per a aquest motiu, l’ANC ha volgut iniciar unes primàries que permetin a la ciutadania triar els seus candidats per enllestir una candidatura conjunta per a les eleccions municipals del maig del 2019.

Tothom pot votar en aquesta elecció, registrant-se a la web www.primariescatalunya.cat, i pot presentar-se com a candidat. L’ANC convida “a tots els partits polítics independentistes a sumar-se a aquesta nova modalitat de formació de les llistes electorals, que té com a principals característiques l’apoderament ciutadà, la renovació democràtica i la transparència”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: