Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, reordena el cartipàs municipal després de la marxa de Cruset

Eugenia Montalvo s'incorpora al govern municipal com a regidora de Comerç Local i Promoció econòmica

El cartipàs municipal del nou alcalde de Riudoms, Sergi Pedret El cartipàs municipal del nou alcalde de Riudoms, Sergi Pedret AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal ACN
Dimecres, 12 Desembre 2018 16:16

El nou alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha signat aquest dimecres el decret de delegació que reordena el cartipàs municipal després de la marxa de Josep Maria Cruset a la presidència del port de Tarragona. La novetat principal és la incorporació de la regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica, Eugenia Montalvo, que relleva Pedret, precisament, del càrrec que ocupava anteriorment. Montalvo, que va prometre el càrrec en el ple extraordinari del passat dia 1 de desembre, ja va ser regidora de Comerç Local en el mandat 2011-2015.

Eugenia Montalvo és la nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica: Eugenia Montalvo

La majoria de regidories no experimenten cap canvi, excepte la de Cultura i Casal Riudomenc que serà dirigida per Maria Cros, titular d'Ensenyament, Joventut, Lleure, Informació Municipal i Política Lingüística; i la d'Agricultura que se'n fa càrrec el regidor Jordi Domingo, que manté Hisenda, Participació i Transparència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: