Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra En Comú es presentarà a les eleccions municipals de 2019

El grup, que s’ha constituït recentment, aposta per la igualat d’oportunitats, el desenvolupament econòmic i sostenible i la inclusió social, entre d’altres

Entrada de l'Ajuntament de Torredembarra Entrada de l'Ajuntament de Torredembarra CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 09:52

El grup Torredembarra En Comú, després de la seva recent constitució, confirma que es presentarà a les properes eleccions municipals de l’any 2019. El grup polític es defineix a si mateix com “moviment polític obert, plural i progressista integrat per veïns del poble decidits a aportar els seus coneixements i voluntats en benefici de Torredembarra”.

En el seu programa electoral aposten per la igualtat d’oportunitats, el desenvolupament econòmic i sostenible, la inclusió social, la defensa de la sanitat i l’educació pública i la preservació del medi ambient. Tot comptat amb persones de diferents entitats, de tots els barris i de totes les edats perquè es sumin al projecte.

Finalment, es va aprovar l'inici del procés de primàries per triar el candidat o candidata a l'alcaldia per a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: