Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Montblanc inicia una vaga de fam indefinida en solidaritat amb els presos

Josep Andreu (ERC) diu que es tracta d'una decisió “pròpia” i “intransferible” i que no pretén un efecte crida entre alcaldes

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, amb el cap abaixat mirada seriosa, durant el seu anunci d'iniciar una vaga de fam indefinida, a l'Ajuntament L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, amb el cap abaixat mirada seriosa, durant el seu anunci d'iniciar una vaga de fam indefinida, a l'Ajuntament NÚRIA TORRES / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 10:09

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu (ERC), ha iniciat des d'aquest dijous una vaga de fam indefinida, en solidaritat amb els presos independentistes. Assegura que es tracta d'una decisió “pròpia” i “intransferible”, consensuada amb la seva família, i que en cap cas s'ha de veure com una crida a ser seguit per altres alcaldes.

L'anunci l'ha fet aquest mateix dijous a primera hora, acompanyat pel president de l'AMI, Josep Maria Cervera, i l'expresident de l'AMI i exalcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, que li han donat el seu suport. És la primera persona, al marge dels empresonats, que se suma a la vaga de fam. Diu que mantindrà l'agenda política mentre se segueixi trobant bé de salut i "aguanti".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: