Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Proposen que Vila-seca assumeixi criteris justos en la contractació de músics

Vila-seca en Comú presenta una moció que recull les peticions del manual de bones pràctiques de sindicats i associacions de músics en la contractació d’artistes

Imatge d'arxiu d'una actuació musical durant la festa major d'estiu de la Pineda Imatge d'arxiu d'una actuació musical durant la festa major d'estiu de la Pineda CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 27 Desembre 2018 08:24

El grup municipal de Vila-seca en Comú defensarà en el ple municipal del proper divendres una proposició perquè l'Ajuntament, en els espectacles que promogui, assumeixi com a propi el manual de bones pràctiques de contractació en el sector musical, redactat pel Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC!), l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya i el Sindicat de la Música (COS).

El manual de bones pràctiques del sector musical aplega reivindicacions de fons sobre salaris i condicions dignes, dret a la Seguretat Social, a les pensions i a convenis col·lectius, i es marca objectius prioritaris com ara que sigui qui contracti qui assumeixi la responsabilitat de gestionar els tràmits de l'alta i la baixa a la Seguretat Social. És a dir, que quedi ben definida una relació entre contractant i contractat. En aquest sentit, els Comuns consideren que "entre els deures de l'administració pública hi ha el de donar exemple pel que fa a la fiscalitat, la facturació i el respecte als drets del treballadors".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: