Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils posa en marxa Ubicat, un nou programa d’orientació laboral

Adreçat a persones en la recerca de feina en inactiu o que volen millorar la seva ocupació / El programa atendrà de manera personalitzada a cada participant

Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu CEDIDA / REUS DIGITAL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 10:29

L’Ajuntament de Cambrils, mitjançant el departament de Polítiques Actives d’Ocupació, ha posat en marxa el programa d’orientació laboral Ubicat del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Es tracta d’un nou servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional adreçat a persones desocupades o en actiu amb la intenció de millorar el seu lloc de treball.

L’objectiu d’Ubicat és atendre de manera personalitzada a cada persona participant per ajudar-la en la seva recerca o millora de feina. La intenció és poder oferir itineraris individuals a 25 participants.

Per participar en el programa cal estar registrat al SOC com a demandant de feina o com a millora d’ocupació. Les persones interessades es poden dirigir a l’Ateneu Juvenil de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: