Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà reclama abordar la demanda de La Móra de ser una EMD

El portaveu d'ERC reclama una junta de portaveus i demana a Ballesteros que faciliti assessorament legal i les dades econòmiques als veïns

Un carrer de La Móra Un carrer de La Móra ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 17:08

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, reclama a l'alcalde abordar la demanda dels veïns de La Móra de votar si volen convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). El republicà lamenta que Ballesteros ignori “fa mesos” els veïns de La Móra i “les seves peticions de reunir-se per abordar una demanda legítima. Ricomà sol·licita que es convoqui una junta de portaveus per “afrontar aquest tema seriosament, de cara” i insta a Ballesteros a “facilitar l'assessorament legal i totes les dades econòmiques que els veïns reclamen fa temps perquè puguin avaluar la viabilitat de la seva proposta”.

“Ballesteros no pot eludir una situació que està damunt la taula”, asseguren des de la formació republicana. ERc defensa que la obligació del batlle és “rebre els veïns de La Móra i pensar per què se senten tan desatesos”. Ricomà assegura que “si els requisits legals es compleixen i la viabilitat econòmica existeix, hem de fer possible entre tots que els veïns de la Mora puguin votar per decidir de quina manera se senten millor dins de Tarragona”.

“Volem que els veïns de La Móra estiguin a gust a Tarragona” diu Ricomà, que afegeix que “això implica respectar els seus drets legítims, entre els quals els de voler ser una EMD, o no”. L’alcaldable republicà conclou afirmant que cal donar les eines als veïns perquè, “arribat el moment, puguin decidir el seu futur votant”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: