Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal inicia un nou programa de formació a causa de l'augment de plantilla d’una empresa local

Aquest projecte inclou persones pertanyents al projecte d’ocupació ‘Integra’ls’ / L’objectiu d’aquest nou programa és instruir persones amb els coneixements concrets que requereixen els llocs de treball oferts

El curs es va iniciar el passat 11 de febrer amb 21 participants El curs es va iniciar el passat 11 de febrer amb 21 participants AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 10:36

L’aula de formació de l’Hotel d’Entitats de la Bisbal del Penedès acull des de dilluns passat una formació adaptada específicament als llocs de treball d’una empresa bisbalenca que farà pròximament una ampliació de personal i necessitarà contractar un elevat nombre de treballadors.

La formació s’adreça a persones de 18 a 24 anys, en el marc del porgrama Intergral de Cualificación y Empleo, on també s’inclouen persones del projecte ‘Integra’ls’, presentat al novembre i dirigit a persones en risc d’exclusió als polígons industrials del municipi.

En aquest programa hi participen un total de 21 persones, i reben formació específica sobre els llocs de treball de l’empresa durant 18 dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: