Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega el nou Pla d’ocupació municipal

Del 15 de febrer a l’1 de març, els veïns en situació d’atur podran presentar les sol•licituds a les oficines municipals d’atenció ciutadana

Imatge d'arxiu d'uns participants en un Pla d’Ocupació Municipal a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Imatge d'arxiu d'uns participants en un Pla d’Ocupació Municipal a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 11:52

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert una nova convocatòria per al Pla d’ocupació municipal (POM) 2019, que s’engegarà en breu i al qual el consistori destinarà 530.000 euros. Amb aquest diners, es preveu contractar una quarantena de veïns del municipi en situació d’atur, d’acord amb criteris socioeconòmics.

Els veïns interessants poden inscriure’s a aquesta convocatòria des del 15 de febrer fins a l’1 de març (inclòs) a les oficines d’atenció ciutadana i poden consultar les bases al web municipal. Les persones admeses treballaran a jornada completa, per període de tres a sis mesos, fent tasques de manteniment del mobiliari urbà, neteja d’espai públics i d’espais naturals i de suport administratiu. A més, cal destacar que el consistori reservarà una quota de places a la contractació de veïns amb discapacitat per evitar l’exclusió social d’aquest col·lectiu.

Actualment, la taxa d’atur a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és del 9%, segons dades del gener de 2019. Tot i que la taxa d’atur al municipi és inferior a la del conjunt de Catalunya (11,75%) i de l’Estat espanyol (14,45%), el consistori creu que “representa un volum d’aturats a considerar (386), perquè pateixen les conseqüències d’aquesta situació” i, per aquest motiu, s’ha programat per al 2019 la continuïtat del Pla d’ocupació municipal, tal com ha argumentat el regidor d’Hisenda, Frederic Escoda. A l’hora de seleccionar els contractats, però, l’Ajuntament donarà prioritat “als més vulnerables, a aquells que tenen greus dificultats familiars i econòmiques i aquells que tenen una edat avançada”, segons ha precisat Escoda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: