Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Intercomarcal d'ICV desmenteix la desautorització de Pere Saura del pacte de Compromís per Valls-ERC

La majoria de membres de la Intercomarcal d'ICV del Camp de Tarragona no comparteixen les crítiques del seu president Pere Saura al pacte i al regidor de Valls, Ramon Font

Imatge de representants d'ERC i de Compromís per Valls, després de segellar l'aliança d'esquerres per concórrer plegats a les eleccions municipals Imatge de representants d'ERC i de Compromís per Valls, després de segellar l'aliança d'esquerres per concórrer plegats a les eleccions municipals CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Març 2019 08:19

Un grup de persones sota-signants, militants i membres de la Intercomarcal d’ICV del Camp de Tarragona han desmentit un comunicat de premsa emès en nom de la Intercomarcal en el qual el seu president, Pere Segura, desautoritzava el pacte entre Compromís per Valls i ERC. Els signants, que representen la majoria de la Intercomarcal, lamentem "les crítiques fetes contra nostre company i regidor de Valls, Ramon Font".

En primer lloc, aclareixen que des que és president de la Intercomarcal Pere Saura, "aquest òrgan s’ha convocat en comptades ocasions i cap en els darrers temps i, per tant, aquesta decisió no s’ha pogut prendre des de la Intercomarcal d’ICV del Camp de Tarragona".

En segon lloc, lamenten profundament "que s’hagi emès aquest comunicat al marge dels procediments orgànics i democràtics i sense tenir en compte ni respectar els acords entre ICV i els Comuns, ni l’autonomia municipal en el sí d’aquests acords".

Finalment, el grup vol reivindicar la feina feta a Valls durant aquest mandat pel regidor de Compromís per Valls Ramon Font i la seva actuació pel que fa al futur pacte "que ha estat negociada i informada en els òrgans negociadors d’ambdós partits".

Les persones sota-signants d’ICV del Camp de Tarragona (Salvador Matas Borrut, Rubén Gras Fernández, Albert Bonet Pérez, Immaculada Sánchez Fernández i Hortènsia Grau Juan) es desmarquem "de decisions que no hem pres i que no subscrivim en cap cas; decisions que responen a altres interessos".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: