Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victoria Cañis serà la cap de llista de Fem Poble a Sarral

La candidatura del partit republicà i feminista està encapçalada, per primera vegada al municipi, per una dona

La candidatura de Fem Poble a Sarral La candidatura de Fem Poble a Sarral FEM POBLE
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 09 abril 2019 12:50

Fem poble es presentarà a aquestes eleccions municipals amb una llista formada per gent jove "amb ganes d’un canvi de rumb polític, compromís amb el poble" i, encapçalada, per primera vegada en aquest municipi, per una dona, Victoria Cañis. Prop de 250 persones van assistir la setmana passada a la presentació d’aquesta nova candidatura en l'acte celebrat al passeig del VIII Centenari de Sarral.

Fem poble es defineix com un partit "feminista, republicà, favorable al dret a l’autodeterminació dels pobles i respectuós en els drets individuals i col·lectius de la societat en tots els seus àmbits". El seu segell particular és el treball en equip, la transversalitat, el compromís en el projecte i la transparència en la gestió. També aposten pel debat i la participació ciutadana com a eina per copsar les necessitats i inquietuds de la població. Tal com va explicar Victòria Cañis en la presentació del partit “l’opinió ciutadana és el més important per al nostre grup, per això apostem per una participació en continu moviment, és a dir, que no sigui una acció concreta en un moment puntual, volem fer una política efectiva des de baix amb i per al poble”.

Sarral compta amb tres nuclis de població: Sarral, Montbrió de la Marca i Vallverd de Queralt (aquest dos últims en règim de pedanies). “Fem poble” es compromet a treballar per als tres com es pot veure al logotip del partit, un pi de tres branques, situat originàriament a la Serra del Comaverd, terme municipal de Sarral .

Actualment, els membres d’aquesta candidatura i diverses persones col·laboradores treballen en l’elaboració del programa electoral enfocat a què Sarral i les pedanies siguin pobles dinàmics, alegres i a l’alçada de les noves necessitats. I tal com va apuntar el número 4 de la llista, Eduard Saltó, també aposten per “potenciar tot el que tenim a les viles, amb un fort accent a les nostres arrels agrícoles, sense deixar de pensar amb el medi ambient i treballant per la integració dels nouvinguts”.

Els i les membres de la candidatura són per aquest ordre: Victòria Cañís, Ricard Miquel, Clara Serra, Eduard Saltó, Mercè Sánchez, Gerard Aluja, Mariona Sabidó, Jordi Costa, José Gómez, Albert Marimon i Eloi Serra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: