Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Valls vol encarregar una auditoria per prioritzar l'arranjament dels carrers en més mal estat

ERC i Compromís per Valls critiquen "la improvisació de la regidoria de Via Pública" i volen saber l’estat de manteniment real dels espais públics per poder planificar actuacions de millora

Els regidors d'ERC i Compromís per Valls han parlat avui Via Pública Els regidors d'ERC i Compromís per Valls han parlat avui Via Pública ERC VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 19:31

Esquerra Valls i Compromís per Valls denuncien "l’estat de degradació" dels carrers, places i parcs de la ciutat i proposen solucionar "la improvisació de la regidoria de Via Pública" -encapçalada fins ara per l'alcaldable de Junts per Valls Dolors Farré- "planificant les actuacions". Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge i Benestar Social i alcaldable d’Esquerra Valls, ha lamentat que, fins ara, s’hagi actuat “sense criteri de racionalitat”, segons ell.

En aquest sentit, Cartanyà ha volgut incidir en el fet que, “quan guanyem l’alcaldia” caldrà encarregar una auditoria “que ens permetrà prioritzar els àmbits d’actuació i detectar els llocs que estan en més mal estat”. Segons els republicans, aquesta auditoria doncs, vindria acompanyada d’una bona planificació i un pressupost adaptat a les necessitats: “no podem anar tapant forats per tenir contents segons quins barris perquè els veïns es queixen i alcen més la veu que no pas uns altres, tampoc es pot actuar als barris on es pot treure més rendiment electoral” perquè “no és just que hi hagi ciutadans de primera i de segona en aquest, ni en cap altre àmbit, és clar”.

Per la seva banda, Andreu Garcia, president de la secció local d’ERC Valls i número 6 a la llista del 26M, ha afegit que “no només haurem de pensar en els carrers de la ciutat. Tenim molta feina a fer perquè també haurem d’endreçar i organitzar els serveis de neteja i recollida de brossa per resoldre les problemàtiques que hi ha actualment”.

Jordi Castells, el primer alcalde republicà de Valls, tanca la llista

Esquerra Valls i Compromís per Valls també han anunciat que Jordi Castells, primer alcalde republicà de la ciutat de Valls (17 de juny de 1995-2 de maig de 2001) tancarà la llista electoral al número 31 per les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Cartanyà ha subratllat que Jordi Castells “és aquí per aportar-nos tot el seu coneixement i experiència que va aconseguir amb l’alcaldia. Per tant, ara que aspirem a guanyar l’alcaldia, no podem estar millor acompanyats que amb el primer alcalde republicà de la ciutat”.

Jordi Castells ha expressat que ERC “sempre ha sigut la meva opció”. Castells ha subratllat que “fa anys vam posar la llavor” del projecte republicà i que aleshores la gent votava ERC perquè “era una opció ideològica” i que “vam fer la reflexió que la gent ha de percebre com una cosa útil al servei dels ciutadans”. Qui va ser el primer alcalde republicà de Valls ha expressat també, que ERC “té prou bagatge de temps com per afrontar aquest repte i una anàlisi de la ciutat molt gran per agafar la màxima responsabilitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: