Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Som La Nou presenta l'opció d'una coalcaldia entre Gema Figueras i Raül Franquet

La llista recull les diferents sensibilitats de la Nou de Gaià amb el ferm objectiu d’aconseguir l’alcaldia

La candidatura de Som La Nou La candidatura de Som La Nou SOM LA NOU GAIÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 14:52

A la tardor del 2018 un grup de veïns i veïnes de la Nou de Gaià van començar a desenvolupar un projecte comú amb la voluntat de presentar una candidatura a les municipals. En aquests mesos s’ha pogut construir un projecte atractiu per La Nou elaborat en el marc de les nombroses reunions que s’han dut a terme. El treball per aportar a la localitat idees noves i regeneradores al llarg d’aquest temps es plasma en el programa que Som La Nou presentarà per als propers comicis municipals.

Som La Nou presenta l'opció de la coalcaldia amb la idea d'abandonar els personalismes i obrir les institucions al poble. Així el número 1 serà per Gema Figueras i el número 2 per Raül Franquet, actual regidor al consistori nouenc per Compromís per La Nou-ERC-AM. D’aquesta manera Som La Nou, vol treballar de forma paritària i amb igualtat de competències al consistori si aconsegueix l'alcaldia.

Gema Figueras i Raül Franquet asseguren que "quan expliquem la idea, agrada. Veiem que està tenint bona acollida. Introduir la paritat en la presa de decisions i tenir les competències dividides fa que tothom entengui que som un canvi real” De fet, aquesta figura implica ser realment transparents i això ha de permetre la implicació dels veïns i veïnes en la gestió de La Nou de Gaià i en la presa de decisions que afectin directament als seus convilatans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: