Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Marlès es presentarà a reelecció a l’alcaldia de Llorenç del Penedès

Serà la segona vegada que concorre a les eleccions, aquest cop com a candidat de Junts x Llorenç del Penedès, després de governar amb majoria els darrers quatre anys

L'actual alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès L'actual alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 19:12

Amb el lema “Anem per feina”, l’actual alcalde Jordi Marlès (PDeCat) ha presentat aquesta setmana la llista i el programa electoral que encapçalarà per concórrer a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Marlès, ha presentat un equip municipal amb moltes cares noves i sobretot, amb persones vinculades al poble.

Així, de número 2 hi anirà Ignasi Saura, que repeteix. Per ordre els següents a la llista seran: Susanna Picó, Eva Rafecas, Ramon Mestre, Ferran Cunillera, Glòria Castañon, Loli López, Adrià Pons, Neus Camps, i Sergi Rovira. Com a suplents: Maria Ferrer, Montse Sánchez, i Pere Vila.

L’actual alcalde serà la segona vegada que es presenta després de guanyar per majoria les darreres eleccions municipals de 2015, amb 6 regidors dels 11 que hi ha al consistori llorencenc.

Marlès ha explicat que s’han realitzat moltes propostes del programa durant aquest mandat, com el nou edifici consistorial, la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol, el nou accés a la Plaça de la Vila, l’Espai jove, la remodelació parcial de l’enllumenat públic per un de nou més eficient, … Amb tot, té la voluntat de continuar governant per encarar nous projectes com la reforma de la llar infants antiga, la coberta de la pista poliesportiva, la creació d’un nou espai per nadons dins d’un parc, o la posada en funcionament del servei de recollida selectiva porta a porta, d’altres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: