Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei de Centre Obert d'Altafulla es trasllada a l’antiga casa del director de l’Alberg Casa Gran

La cessió de la casa també permetrà ampliar l’espai de Càritas Altafulla en el mateix edifici que ocupa actualment i que limita amb les antigues escoles Teresa Manero

La Generalitat ha cedit l’antiga casa del director de l’Alberg Casa Gran, per ús municipal La Generalitat ha cedit l’antiga casa del director de l’Alberg Casa Gran, per ús municipal AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 11:25

El coalcalde de l’Ajuntament d’Altafulla i responsable de l’àrea de Joventut, Jordi Molinera, i el director general de l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Francesc Poch, han arribat a un acord per la cessió de l’antiga casa del director de l’Alberg Casa Gran, de titularitat de la Generalitat, per ús municipal.

D’aquesta manera, l’acord de cessió permetrà traslladar el servei de Centre Obert a l’antiga casa on residia el director de l’Alberg, amb l’objectiu de gaudir d’una major superfície i independència, i al mateix temps ampliar l’espai de Càritas Altafulla en el mateix edifici que ocupa actualment el centre i que limita amb les antigues escoles Teresa Manero.

El consistori reprèn així el programa que es va plantejar durant l’anterior mandat, quan l’any 2017 la regidoria de Joventut també l’ocupava Jordi Molinera. Llavors ja es va començar a treballar en aquest sentit amb l’aleshores responsable de l’àrea al govern català, Marta Vilalta, que no els va posar cap impediment per iniciar els tràmits per cedir l’espai al municipi, però per tirar endavant requeria de l’aprovació del ple de l’Ajuntament. "Un suport que no va rebre, i que va obligar a aturar unes negociacions que ara ha recuperat el nou equip de govern", assenyala el coalcalde.

S'ampliarà l'espai de Càritas Altafulla

Per Jordi Molinera, la nova ubicació n’ampliarà la superfície, i el dotarà d’una major independència, al mateix temps, que permetrà que Càritas, amb qui comparteix espai a dia d’avui a l’actual edifici de les antigues escoles de música, adjacent a les escoles Teresa Manero, pugui fer ús de tot l’edifici. A més, l’antiga casa del director de l’Alberg ocupa un dels edificis del carrer Sant Martí que, des de fa vuit anys, no se li dona cap ús.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: