Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls proposa allargar la gratuïtat de les terrasses durant el 2023 i seguir amb l'IBI congelat

Les ordenances fiscals de l'equip de govern preveuen eliminar el rebut de les escombraries dels aparcaments particulars

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, han presentat la proposta d’ordenances fiscals per a l’exercici 2023 L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, han presentat la proposta d’ordenances fiscals per a l’exercici 2023 AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal ACN
Dijous, 22 Setembre 2022 17:43

L'equip de govern de l'Ajuntament de Valls ha proposat allargar la gratuïtat de la taxa de terrasses per als bars i restaurants durant tot el 2023. En les ordenances fiscals, taxes i tributs l'executiu vol congelar l'IBI per tercer any consecutiu i bonificar fins al 95% el dels habitatges impulsats per iniciatives cooperativistes amb finalitats socials que es construeixin al centre històric.

A més també es preveu eliminar el rebut de les escombraries de les places d'aparcaments particulars, una mesura que beneficiaria uns 7.000 contribuents que paguen entre 6 i 32 euros anuals. L'equip de govern pretén "donar resposta a l'escalada" de preus per la inflació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: