Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca de Barberà aprova un pressupost de 13 MEUR per al 2023

Els comptes aposten per la continuïtat, la prestació de serveis als municipis i la línia de treball en benefici dels ajuntaments i de les persones

Imatge del darrer Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà Imatge del darrer Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà CCCB
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Novembre 2022 15:35

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar dilluns el pressupost per l'any 2023 per un import total de 13.090.800 euros.

Amb aquest pressupost, es vol continuar prestant serveis als municipis de la comarca com podrien ser la gestió del servei comarcal de recollida dels residus municipals sigui per recollida selectiva i per la gestió de les diferents deixalleries i deixalleries mòbils, la gestió dels centres de residus, la gestió de les depuradores de Montblanc, l'Espluga de Francolí, Sta. Coloma de Queralt, Solivella i Senan, i dels col·lectors en alta de Vimbodí i Poblet, el projecte d'abastament d'aigua, i l'assistència tècnica en matèria d'arquitectura, enginyera, informàtica, d'administració electrònica i de telecomunicacions a ajuntaments.

Altres serveis són el del transport de viatgers, transport escolar i gestió de menjadors escolars, serveis socials tan importants en els moments que estem vivint, el servei d'igualtat i d'atenció a les dones.

Pel que fa al pressupost de l'Organisme Autònom de desenvolupament, aquest ascendeix a 1.109.900 €. Amb aquest pressupost es gestionen serveis com el de suport a l'ocupació i a les empreses, la gestió de vivers d'empresa (Concactiva, Viver Comarcal de Celleristes, Espai Accelera Vins, Espai Cuina i Viver Agroalimentari, Viver de Cavistes, El Molí de l'Oli, obrador de cervesa i BaseActiva), el suport als ajuntaments en matèria de promoció econòmica, la gestió de l'oficina comarcal d'energia i la gestió de l'oficina comarcal d'habitatge.

Amb aquest pressupost, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà aposta "per la continuïtat, per la prestació de serveis als municipis de la comarca i per continuar en la línia de treball que s'està aplicant des de fa anys en benefici dels ajuntaments i de les persones".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: