Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona rep gairebé 400 sol·licituds per bonificar l'IBI per instal·lar plaques solars

Creixen exponencialment les peticions respecte a l'any passat, quan només se'n van demanar 41

L'Ajuntament de Tarragona ha rebut prop de 400 sol·licituds per bonificar l'IBI per instal·lar plaques solars L'Ajuntament de Tarragona ha rebut prop de 400 sol·licituds per bonificar l'IBI per instal·lar plaques solars CEDIDA
Vida Municipal ACN
Divendres, 09 Desembre 2022 16:46

Un total de 396 persones ja han sol·licitat la bonificació de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) per la instal·lació de sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric d’energia solar als seus habitatges a Tarragona. D’aquestes, 65 han estat acceptades i gaudiran del reconeixement fiscal; 19 no complien els requisits i han estat denegades, i 312 es troben en procés de tramitació.

El creixement de sol·licituds ha estat exponencial durant aquest any, ja que durant el 2021 l’Ajuntament de Tarragona va rebre 41 peticions, mentre que enguany han estat 355. El consistori va aprovar l’estiu de l’any passat aquesta bonificació mitjançant la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de l’IBI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: