Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricard Gili tornarà a encapçalar la llista d'ERC a Riudoms

Anna Moragas serà la número dos de la candidatura a les eleccions municipals del 2023 i Arnau Carbonell el tres

El candidat d'ERC Riudoms, Ricard Gili, amb Anna Moragas (núm 2) i l’Arnau Carbonell (núm 3) de la llista El candidat d'ERC Riudoms, Ricard Gili, amb Anna Moragas (núm 2) i l’Arnau Carbonell (núm 3) de la llista ERC RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Desembre 2022 21:47

Ricard Gili repetirà com a cap de llista d'Esquerra Riudoms a les eleccions municipals del 2023. Anna Moragas serà la número dos de la candidatura republicana i Arnau Carbonell el tres. Així es va decidir en una assemblea extraordinària celebrada aquest diumenge 18 de desembre.

L’Anna Moragas i l’Arnau Carbonell acumulen molts anys de feina i d’experiència a Riudoms, en moltes entitats i projectes. Des d'Esquerra destaquen que tots dos "són uns apassionats de Riudoms. Ara fan un pas més i el fan per un motiu molt clar i, a la vegada molt senzill: perquè s’estimen Riudoms".

Ricard Gili és l’actual portaveu del grup municipal d’ERC Riudoms. Periodista de formació, té un fort coneixement de l’administració pública, on fa anys que treballa. Anna Moragas és mestra i directora d’un centre públic de primària. I Arnau Carbonell és politòleg i treballa en una assessoria fiscal, laboral i d’assegurances.

L’equip d’Esquerra Riudoms es presenta davant la població com "l’energia que Riudoms necessita. Un equip que no es conforma i que vol que Riudoms aspiri a més".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: