Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Comuns posen en la pujada del bitllet de bus la "línia vermella" per aprovar els pressupostos de Tarragona

El ple està convocat per aquest divendres al matí i la formació vol negociar "fins l'últim minut"

La regidora d'En Comú Podem, Àngels Pérez, aquest dijous en roda de premsa La regidora d'En Comú Podem, Àngels Pérez, aquest dijous en roda de premsa EN COMÚ PODEM
Vida Municipal ACN
Dijous, 29 Desembre 2022 18:59

En Comú Podem no vol que s'incrementi el bitllet senzill d'autobús urbà, tal com preveu la proposta de pressupostos de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona per 2023. Només estan disposats a acceptar una pujada de deu cèntims. Aquest és ara el principal escull entre els comuns i el responsable d'Economia i Hisenda del govern municipal, Jordi Fortuny, a poques hores del ple on s'han de debatre els comptes municipals de l'any vinent. La regidora d'En Comú Podem, Àngels Pérez, ha assegurat que és la "línia vermella". Tot i això, seguiran negociant "fins l'últim minut". El ple està convocat per aquest divendres a les nou del matí.

Pérez ha comentat que sí que han avançat amb les negociacions aquests dies i en algunes qüestions s'han "aproximat", per exemple en matèria de cooperació on el consistori ha vist en bons ulls apujar la partida. Els d'En Comú Podem tenen altres demandes com destinar 500.000 euros a la compra de deu habitatges socials, 700.000 euros a la creació de Comunitats Energètiques o 500.000 euros més a un pla per asfaltar els carrers principals de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: